Välkommen till en blogg med hälsosamma recept och efterrätter som inte är riktigt lika nyttiga!
Mitt namn är Felicia, jag är en 14 årig tjej som vill dela med mig av alla mina bästa glutenfria recept! Jag hoppas att just du kan hitta något som passar dig. Min sida fungerar även för icke glutenintoleranta som bara vill ha lite ny inspiration. Jag bandar gamla familjerecept med moderna recept från alla delar av världen. Mitt fokus är hälsosam mat men långt ifrån tråkiga sallader. Om du har idéer på recept som du vill ha glutenfria eller om du har någon annan allergi är jag öppen för tips.
Min mamma fick celiaki när jag var 6 år och när jag såg vilka tråkiga och torra efterrätter som fanns för henne ville jag lära mig baka goda glutenfria kakor och bullar. Sedan dess har jag kommit en lång väg och för ungefär 2 år sedan tyckte mina föräldrar att det var lite för mycket bakning hemma och introducerade mig för matlagning. Jag ska erkänna att jag inte tyckte att det var lika roligt som bakning men det växte på mig. Nu 2 år senare lagar jag mycket mat hemma och gillar att experimentera med smaker och texturer.
Meningen med Food4Everyone är att de som är allergiska inte ska behöva missa lika mycket. Jag hoppas att jag ska kunna hjälpa så många som möjligt att återupptäcka allt de trodde att de inte skulle kunna fortsätta äta efter sin allergi. Glöm det! Jag hoppas vara ert första steg mot ett mer varierat kök och roligare middagar. Men såklart är min sida lika mycket till för er utan allergi som bara vill blanda upp vardagsmaten med något roligt och nytänkande.
Copyright © 2024 Felicia Sandin.