Förberedelse: Tillagning: 15-20 min
Svårighetsgrad: lätt
Ingredienser:
150 g smält smör
3 ägg
3,75 dl strösocker
6 msk kakao
1 msk vaniljsocker
2.25 dl glutenfri mjölmix
0.75 tsk salt
Tips: Skaka formen lite för att se om den är klar, om den är fast i kanterna men fortfarande lite kladdig i mitten är den klar och har för mig den perfekta konsistensen. Om kanten är lös är den inte klar riktigt än och om mitten är fast har den blivit överbakad.
Så här gör du:
1. Sätt ugnen på 175°C.
2. Smörj och bröa formen.
3. Vispa ägg och socker poröst
4. Blanda övriga torra ingredienser i en separat bunke.
5. Vänd försiktigt ner först alla torra ingredienser i äggsmeten, vänd sedan ner det smälta smöret och häll över i formen.
6. Gädda 15-20 min.
Copyright © 2024 Felicia Sandin.